Riina – Personal Trainer

Personal training – henkilökohtainen valmennus. Pienryhmävalmennukset salilla että ulkona.
---
www.facebook.com/personaltrainerriina
+34 605 29 03 19
Sol Beach Fitness Center – Paseo Marítimo Rey de España 54, 29640 Fuengirola
Riina Personal Trainer Beach Workout

Riina Leppäkangas

Olen Riina, 34-vuotias, ja asun Espanjan Fuengirolassa. Toimin personal trainerina Sol Beach Fitness Centerillä, Stella Maris-hotellin yhteydessä, osoitteena Paseo Marítimo Rey de España, 54, Fuengirola.

Kerron alkuun hieman itsestäni ja taustoistani.

Kiinnostuin itse liikunnasta vasta päälle 20-vuotiaana. Aloitin lenkkeilyllä ja pikkuhiljaa mukaan tuli juoksu sekä ohjatut ryhmäliikuntatunnit, lihaskuntotunneista tanssiin. Kuntosalitreeniä olin kokeillut satunnaisesti, mutta todenteolla kiinnostuin vasta joitakin vuosia tämän jälkeen. Tätä aiemmin en ollut oikeastaan uskaltautunut kunnolla treenaamaan salille sillä en ollut varma teenkö liikkeitä oikein ja mitä oikeastaan olisi pitänyt tehdä.

Tiedän siis miltä tuntuu lähteä salille ensimmäistä kertaa, kynnys voi olla todella korkea! Onnekseni kuitenkin palkkasin itselleni personal trainerin ja heti ensimmäisestä kerrasta jäin koukkuun! Eikä kauaa mennyt kunnes päätin lähteä itse opiskelemaan personal traineriksi Suomessa, Trainer4You:n kouluttamana.

Aiemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja ja kokki. Lisäksi olen lisensoitu zumba-ohjaaja.

Valmentajana olen aidosti kuunteleva, positiivinen ja kannustava. Olen lempeä ohjaaja, mutta tarvittaessa löytyy myös se tiukempi puoli. Asiakkaitani ovat olleet lähinnä painonpudottajat, kiinteytyjät ja he jotka haluavat muuttaa elämäntapojaan sekä löytää liikunnan ilon. Asiakaskunnasta löytyy sekä miehiä että naisia suurella ikähaitarilla.

--- mainos ---Laadin sekä treeniohjelmia että myös ruokavalioita

Riippuen asiakkaasta ja toiveista voimme treenata joko salilla tai ulkona. Esimerkiksi rannalla on helppo treenata kehonpainolla tai vaikkapa käsipainoja, kahvakuulaa tai vastuskumeja apuna käyttäen. Tai miltäpä kuulostaisi lenkkeily ja lenkin lomaan sijoitetut lihaskuntoliikkeet rantakadulla kauniista maisemista nauttien? Salilla saamme hien pintaan kuntosalilaitteiden ja painojen kanssa. Jos taas lihakset tuntuvat tiukilta voimme keskittyä kehonhuoltoon ja venyttelyyn. Vaihtoehtoja on monia!

Treenit laadin aina henkilökohtaisesti alkuhaastattelun jälkeen, ottaen huomioon asiakkaan elämäntilanteen, terveydentilan, mahdolliset rajoitukset sekä tavoitteet ja toiveet.

Treeniohjelmien lisäksi laadin myös perusruokavalioita.

Tavoitteenani on innostaa ihmisiä liikkumaan ja huolehtimaan terveydestään ja tätä kautta voimaan paremmin! Ihan varmasti jokaiselle löytyy se itseä miellyttävä tapa liikkua.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Autan mielelläni sinua etsimään Sinulle oikeaa tapaa liikkua! Ensimmäinen tapaaminen on aina maksuton eikä sitouta mihinkään.

Sporttisin terveisin Riina/ Personal Trainer

Riina - Personal Trainer Beach Pics
Riina - Personal Trainer Pics

--- mainos ---Don`t copy text!