Sunloma

Sunloma kiinteistönvälitys palvelee kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ammattitaitoiseen ja osaavaan tiimiimme!
Toimisto avoinna 10-14 ja päivystävä välittäjä tavoitettavissa aina
www.sunloma.es
www.facebook.com/Sunlomarealestate
+34 626 760 494
+34 662 949 122
Avenida Jésus Cautivo 42, local 1, 29640 Fuengirola

Tarjoamme asiakkaillemme vahvaa naisenergiaa, ammattitaitoista osaamista sekä turvallisia osto- ja myyntikokemuksia

Tavoitteemme on olla alamme ja alueemme paras toimija. Erotumme eduksemme asiakaslähtöisen asiakaspalvelun, tehokkaan toiminnan ja vahvan visuaalisen markkinoinnin osaajina. Kauttamme teet asuntokaupat, joita ei tarvitse katua.

--- mainos ---Sunloma Kiinteistövälitys

Meiltä saat käyttöösi tehokkuutta ja pitkän linjan kiinteistö osaamista. Palvelemme niin yksityis kuin sijoittaja-asiakkaita eri maista. Vuokraustoimintamme on laadukasta, kaikissa kohteissa hyvä varustelutaso ja sisustus laadukkaaseen lomailuun niin lyhyt-, kuin pitkäaikaisesti.

Sunloma Main Image
Vain 5 min kävelymatkan päässä San Pedron idyllisestä keskustasta, rauhallisella ja suljetulla alueella 3mh duplex kattohuoneisto. Sisääntulokerroksessa on iso keittiö ja avara olohuone takalla ja käynti lasitetulle terassille josta on avarat näkymät Guadalminan golf kentälle. Yläkerran päämakuuhuoneen yhteydessä myös oma sauna ja käynti yksityiselle parvekkeelle.Taloyhtiössä on kuntosali, useita uima-altaita ja laajat viheralueet ja se on vartioitu 24/7. 2 autohallipaikkaa ja varasto.
Kiva kaksikerroksinen kaupunkikoti Los Pacosin alueella. Alakerrasta löydät tilavan olohuoneen jossa puutakka, keittiön, yhden makuuhuoneen, kylpyhuoneen ja terassin missä nautiskella aamuauringosta. Yläkerrassa on iso makuuhuone jossa takka sekä kylpyhuone saunalla. Tämä koti on sopiva perheelle sekä sijoituskohteena. Asunnon sijainti on täydellinen. Rauhallisella alueella, parin korttelin päässä suomalaista koulua ja vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Los Bolichesista. Autopaikka ja varasto.
Calahonda ei syyttä ole suosittu ja arvostettu asuinalue. Tämä kaunis koti sijaitsee 15 min kävelyn päässä rannasta. Upealta terassiparvekkeelta panoraamanäkymät niin merelle kuin vuorillekin. Läpitalon huoneisto, erittäin käytännöllinen ja pohjaratkaisultaan toimiva koti. Myydään kalustamattomana. Hienosti hoidetut viher -, ja uima-allas -alueet. Pysäköinti suoraan sisäänkäynnin edessä.
Erinomaisessa kunnossa oleva, kaunis ja valoisa läpitalon huoneisto on täysin muuttovalmis. Sijainti aivan Mijasin golfkentän laidalla, hyvien yhteyksien päässä kaikkialta. Upeat näkymät ja tilavat parvekkeet molemmin puolin tätä ylimmän kerroksen asuntoa takaavat varman auringon. Kiinteistöllä on viisi upeaa uima-allas aluetta ja isot, hyvin hoidetut viheralueet. 2mh, toisessa en suite -kylpyhuone ja molemmista pääsy parvekkeelle. Kolme ilmalämpöpumppua ja hyvin varusteltu keittiö.

--- mainos ---Don`t copy text!