Fugessa.com

BuenaVibra Bienestar rantatreeni

BuenaVibra Bienestar

Hyvinvointi- ja liikuntapalvelut Aurinkorannikolla

  • BuenaVibra Bienestar ryhmäliikunta

Palveluita aikuisille kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja liikuntaan

BuenaVibra Bienestar tarjoaa Aurinkorannikolla palveluita aikuisille kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja liikuntaan: palvelut ammattitaidolla, liikettä hyvällä fiiliksellä, lempeää pysähtymistä itsensä äärelle sekä pysyviä muutoksia hyvinvointisi tueksi.

Palveluihini kuuluvat erilaiset kehon ja mielen hyvinvointia tukevat yksilöille ja ryhmille räätälöidyt liikunnanohjaukset ja valmennukset. Palveluihini kuuluu yksilövalmennukset, kotikäynnit, pienryhmävalmennukset, ulkotreenit, erilaiset yksityistunnit ja työhyvinvointipalvelut sekä muut räätälöidyt palvelut arjen ja juhlan erilaisiin tarpeisiin.

Minusta

Olen Liisi Teräväinen, liikunta-alan ammattilainen ja BuenaVibra Bienestar:n perustaja

Olen suomalainen hyvinvointi- ja liikunta-alan yrittäjä, joka tarjoaa palveluita Espanjassa Aurinkorannikolla. Tarjoan yksilöllistä valmennusta, teen kotikäyntejä, ohjaan pienryhmävalmennuksia ja ulkotreenejä, teen asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöityjä kokonaisuuksia erilaisiin tapahtumiin sekä työhyvinvointiin. Olen työskennellyt liikunta-alalla yli 8 vuotta, jonka aikana olen ohjannut myös useita erilaisia ryhmäliikuntatunteja.

Kouluttautuminen on minulle tärkeää, koska mielestäni ihminen voi aina oppia uutta ja sitä kautta saada täydennystä osaamiseensa. Olen valmistunut Kisakallion urheiluopistosta aikuisten, lasten ja senioreiden liikunnan ohjaajaksi, Personal traineriksi, liikuntaneuvojaksi, pienryhmävalmentajaksi ja liikuntatapahtumien järjestäjäksi. Olen kouluttautunut pilatesohjaajaksi ja opiskellut myös äitiysliikuntavalmentajaksi. Lisäksi olen käynyt useita erilaisia ohjaajakursseja ja webinaareja liittyen lihaskuntoharjoitteluun, tanssiin ja kehonhuoltoon. Kouluttaudun jatkuvasti lisää, jotta voin tarjota laadukkaita palveluita asiakkailleni.

  • BuenaVibra Bienestar Liisi
  • BuenaVibra Bienestar ryhmäliikuntaa Aurinkorannikolla

Varaa aika maksuttomaan tapaamiseen

Toimin Aurinkorannikon alueella Malagassa, Torremolinoksessa, Benalmadenassa ja Fuengirolassa. Kertaluontoiset ohjaukset onnistuvat myös muilla alueilla Espanjassa. Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi hyvinvointi- ja liikuntapalveluideni pariin

Varaa aika maksuttomaan tapaamiseen, joka ei sido sinua mihinkään. 30 minuutin maksuton tapaaminen auttaa sinua saamaan selkeyden olisinko oikea valmentaja sinulle ja minkälainen valmennus tai palvelukokonaisuus voisi sopia sinulle parhaiten. Olen kiinnostunut kuulemaan toiveistasi ja tarpeistasi sekä auttamaan sinua edistämään hyvinvointiasi. 

VARAA AIKA
Sähköposti
moc.l1701248938iamg@1701248938isiil1701248938.rats1701248938eneib1701248938arbiv1701248938aneub1701248938
MAILAA
Puhelin
+34 673549148
SOITA
Kotisivut
www.buenavibrabienestar.com/suomeksi
KOTISIVULLE
Facebook-sivut
www.facebook.com/profile.php?id=61550739696190
FB-SIVULLE
Osoite
Torremolinos, Costa del Sol, España

-- mainos --

-- mainos --

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram