Fugessa.com

JYA-Housing Espanja

JYA-Housing Espanja

Suomalainen kiinteistönvälittäjäsi Aurinkorannikolla

  • JYA-Housing Espanja

JYA Housing Espanja

Koti tai sijoitus auringosta?
JYA Housing Real Estate S.L. on yksityinen ja perinteikäs kiinteistönvälitysliike. Olemme vuonna 1978 perustettu nykyinen perheyritys, joka on toiminut Suomessa viiden vuosikymmenen ajan. Toimistomme toimii nyt myös Espanjan Aurinkorannikolla: JYA Housing Espanja on laillistettu kiinteistönvälittäjäsi Etelä-Espanjassa. Espanjan toimistomme on Aurinkorannikon alueen asiantuntija. JYA Housing  -toimistoa johtavalla tiimillä on vankka alueen ja espanjalaisen kulttuurin tuntemus. Meidän kontakti verkostoomme kuuluu luotettavat eri alojen asiantuntijat.

Hoidamme asunto- ja kiinteistönvälitystoimintaa, vuokravälitystä ja loma-asunto vuokrausta sekä rakennusprojekteja Costa del Solilla – Aurinkorannikolla.

Toiminta mallimme keskiössä on asiakaspalvelu, kiinteistöalan tuntemus sekä luotettavuus. Asiakastyytyväisyys ja luottamus ovatkin toimintamme jatkuvuuden paras tae.

Jos mielessäsi on tontin osto ja rakentaminen itsellesi tai myynti tarkoituksessa, käytä vuosien kokemustamme lupa- ja rakentamisasioissa.

Tämä on tilaisuutesi sijoittaa tai hankkia koti auringosta!

Toimistomme sijaitsee Fuengirolan keskustassa.

Asunnon myynti

Valitse elämäsi kauppaan joustava ja ystävällinen ammattilainen
Me teemme yksilöllisen myyntisuunnitelmasi käyttäen eri markkinointikanavia sekä sähköisissä medioissa että sanomalehdissä. Markkinoimme kotiasi jo olemassa oleville ostajillemme sekä uusille ostajille omien kotisivujemme ja sosiaalisen median lisäksi monissa eri kanavissa. Tehokkaalla markkinoinnilla tavoitamme oikean ostajakunnan. JYA-välittäjä on asiakaspalvelun ammattilainen: me käärimme hihamme ja myymme kotisi takuulla, nopeasti ja kustannustehokkaasti!

Kotisi myynti alkaa maksuttomasta arvioinnista.

Olemme sitoutuneet noudattamaan Hyvää välitys tapaa. Ammattitaitomme vankka perusta ovat tuhansien ja taas tuhansien asunto- ja kiinteistökauppojen tuomat tyytyväiset asiakkaat.

  • JYA-Housing Espanja
  • JYA-Housing Espanja

Vuokraamassa

Tarjoamme vuokralle lyhyt-, pitkäaikaisesti sekä loman ajaksi asuntoja sekä huviloita Aurinkorannikolta.

Voit ottaa yhteyttä ja kysyä myös muita vaihtoehtoja.
Meillä on useita eri vaihtoehtoja, hakua helpottaa huomattavasti, kun osaat jo etukäteen kertoa vuokrauksen ajankohdan ja henkilömäärän.
Voit mielellään tarkentaa aluetta, asunto tyyppiä, sekä budjettiasi.

Sähköposti
moc.g1709512064nisuo1709512064h-ayj1709512064@ofni1709512064
MAILAA
Puhelin
+34660137276
SOITA
Puhelin
+34618022111
SOITA
Kotisivut
www.jya-housing.com
KOTISIVULLE
Facebook-sivut
facebook.com/JYAEspanja
FB-SIVULLE
Osoite
Calle Marbella 41, 29640 Fuengirola

KARTTA

-- mainos --

-- mainos --

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram