Fugessa.com

BuenaVibra Bienestar rantatreeni

LS Bienestar

Hyvinvointi- ja liikuntapalvelut Aurinkorannikolla

  • BuenaVibra Bienestar ryhmäliikunta

Palveluita aikuisille kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja liikuntaan

LS Bienestar tarjoaa Aurinkorannikolla palveluita aikuisille kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja liikuntaan: palvelut ammattitaidolla ja liikkumista hyvällä fiiliksellä.

Valmentajana pyrkimyksenäni on asiakkaan aktivoiminen oman toimintakykynsä ylläpitämiseen ja edistämiseen positiivisten kokemusten kautta. Vahvana halunani on auttaa ihmisiä edistämään hyvinvointiaan liikunnan parissa unohtamatta muidenkin hyvinvoinnin osa-alueiden vaikutuksia.

Palveluihini kuuluvat erilaiset kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat yksilöille ja ryhmille räätälöidyt liikunnanohjaukset ja valmennukset. Palveluihini kuuluu yksilövalmennukset, kotikäynnit, pienryhmävalmennukset, ulkotreenit, Zumba® Fitness, paritreenit, erilaiset yksityistunnit ja työhyvinvointipalvelut sekä muut räätälöidyt palvelut arkeen ja juhlaan.

Minusta

Olen Liisi Teräväinen, liikunta-alan ammattilainen ja LS Bienestar:n perustaja.

Olen suomalainen hyvinvointi- ja liikunta-alan yrittäjä, joka tarjoaa palveluita Espanjassa Aurinkorannikolla. Tarjoan yksilöllistä valmennusta, teen kotikäyntejä, ohjaan pienryhmävalmennuksia ja ulkotreenejä, teen asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöityjä kokonaisuuksia erilaisiin tapahtumiin sekä työhyvinvointiin. Olen työskennellyt liikunta-alalla yli 8 vuotta, jonka aikana olen ohjannut myös useita erilaisia ryhmäliikuntatunteja.

Kouluttautuminen on minulle tärkeää, koska mielestäni ihminen voi aina oppia uutta ja sitä kautta saada täydennystä osaamiseensa. Olen valmistunut Kisakallion urheiluopistosta aikuisten, lasten ja senioreiden liikunnan ohjaajaksi, Personal traineriksi, liikuntaneuvojaksi, pienryhmävalmentajaksi ja liikuntatapahtumien järjestäjäksi. Olen kouluttautunut pilatesohjaajaksi ja opiskellut myös äitiysliikuntavalmentajaksi. Lisäksi olen käynyt useita erilaisia ohjaajakursseja ja webinaareja liittyen lihaskuntoharjoitteluun, tanssiin ja kehonhuoltoon. Kouluttaudun jatkuvasti lisää, jotta voin tarjota laadukkaita palveluita asiakkailleni.

  • BuenaVibra Bienestar Liisi
  • BuenaVibra Bienestar ryhmäliikuntaa Aurinkorannikolla

Varaa aika maksuttomaan tapaamiseen

Toimin Aurinkorannikon alueella Malagassa, Torremolinoksessa, Benalmadenassa ja Fuengirolassa. Kertaluontoiset ohjaukset onnistuvat myös muilla alueilla Espanjassa. Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi hyvinvointi- ja liikuntapalveluideni pariin.

Varaa aika maksuttomaan 30 minuutin konsultaatioon, jossa käymme läpi, mikä palveluistani sopisi sinulle parhaiten tavoitteesi huomioiden.

Haluan kuulla toiveesi ja tarpeesi sekä auttaa sinua edistämään hyvinvointiasi ja saavuttamaan tavoitteesi.

VARAA AIKA
Sähköposti
moc.l1712946131iamg@1712946131ratse1712946131neibs1712946131l.isi1712946131il1712946131
MAILAA
Puhelin
+34 673549148
SOITA
Kotisivut
www.lsbienestar.com/suomeksi
KOTISIVULLE
Facebook-sivut
www.facebook.com/profile.php?id=61556856568070
FB-SIVULLE
Osoite
Torremolinos, Costa del Sol, España

-- mainos --

-- mainos --

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram