Fugessa.com

Riina – Personal Trainer

Riina – Personal Trainer

Personal training – henkilökohtainen valmennus. Pienryhmävalmennukset salilla että ulkona.

  • Riina – Personal Trainer

Riina Leppäkangas

Hei! Mun nimi on Riina Leppäkangas ja olen 37-vuotias personal trainer, psyykkinen valmentaja ja hyvinvoinnin ammattilainen. Asun Fuengirolassa, Espanjassa ja teen alueella henkilökohtaisia valmennuksia ja ryhmäliikuntaa sekä online-valmennuksia ympäri maailman. Lisäksi ohjaan myös ravitsemusasioissa ja psyykkisen valmennuksen puolella.

Olen aiemmin opiskellut kokiksi ja lähihoitajaksi. Työvuosia on useampia takana erityisesti hoitajan ammatista. Personal trainingia olen tehnyt vuodesta 2015 lähtien.

Olen lisensoitu Personal Trainer (Trainer4You 2014), lisensoitu Psyykkinen valmentaja (Trainer4You 2021) ja lisensoitu zumba-ohjaaja. Lisäksi olen opiskellut liikuntaan, ravitsemukseen ja psyykkiseen hyvinvointiin liittyviä kursseja mm. XAMKilla (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu).

Kiinnostuin itse liikunnasta ja ravitsemuksesta vasta aikuisiällä joten pystyn samaistumaan aloittelijan tunteeseen ettei kehtaa mennä vaikkapa salille kun ei tiedä mitä siellä pitäisi tehdä.

Olen helposti lähestyttävä, kannustava ja positiivinen persoona. Haluan auttaa ihmisiä löytämään liikunnan ilon ja terveelliset elämäntavat niin että mukana olisi joustavuus ja tasapaino kaiken suhteen. Olen lempeä ohjaaja, mutta tietynlaista tiukkuutta löytyy myös.

Asiakkaitani ovat kaikenikäiset miehet sekä naiset. Osaamisalueeni painottuu parhaiten liikuntaa ja terveellisiä elämäntapoja aloittavien ohjaamiseen ja myös sellaisten joilla on jonkin verran kokemusta jo treenaamisesta. Erityisenä mielenkiinnon kohteena minulla on psyykkinen valmennus jossa voimme asiakkaan kanssa esimerkiksi käydä lävitse oikeanlaista tavoitteen asettelua, nostattaa motivaatiota tai vaikkapa parantaa itsetuntemusta ja itseluottamusta.

Ohjaan kuntosaleilla, ulkona ja mahdollisuuksien mukaan myös asiakkaan kotona. Online-ohjaukset ovat myös vaihtoehto. Lisäksi ohjaan ryhmäliikuntatunteja (zumba, kehonpainotreeni, kehonhuolto).

Mikäli kuulostaa siltä että voisin olla sinulle oikea ohjaaja niin ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää! :)

OTA YHTEYTTÄ

Laadin sekä treeniohjelmia että myös ruokavalioita

Riippuen asiakkaasta ja toiveista voimme treenata joko salilla tai ulkona. Esimerkiksi rannalla on helppo treenata kehonpainolla tai vaikkapa käsipainoja, kahvakuulaa tai vastuskumeja apuna käyttäen. Tai miltäpä kuulostaisi lenkkeily ja lenkin lomaan sijoitetut lihaskuntoliikkeet rantakadulla kauniista maisemista nauttien? Salilla saamme hien pintaan kuntosalilaitteiden ja painojen kanssa. Jos taas lihakset tuntuvat tiukilta voimme keskittyä kehonhuoltoon ja venyttelyyn. Vaihtoehtoja on monia!

Treenit laadin aina henkilökohtaisesti alkuhaastattelun jälkeen, ottaen huomioon asiakkaan elämäntilanteen, terveydentilan, mahdolliset rajoitukset sekä tavoitteet ja toiveet.

Treeniohjelmien lisäksi laadin myös perusruokavalioita.

Tavoitteenani on innostaa ihmisiä liikkumaan ja huolehtimaan terveydestään ja tätä kautta voimaan paremmin! Ihan varmasti jokaiselle löytyy se itseä miellyttävä tapa liikkua.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Autan mielelläni sinua etsimään Sinulle oikeaa tapaa liikkua! Ensimmäinen tapaaminen on aina maksuton eikä sitouta mihinkään.

Sporttisin terveisin Riina/ Personal Trainer

  • Riina – Personal Trainer Treenit Ulkona
Sähköposti
moc.l1716855134iamg@1716855134lanii1716855134rtp1716855134
MAILAA
Puhelin
+34 605 29 03 19
SOITA
Facebook-sivut
facebook.com/personaltrainerriina
FB-SIVULLE

-- mainos --

-- mainos --

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram