Fugessa.com

Studio Primero: Parturi, Kampaamo, Kauneushoitola

Studio Primero

Parturi – Kampaamo – Kauneushoitola

  • Studio Primero: Parturi, Kampaamo, Kauneushoitola

PARTURI KAMPAAMO

Hyvän ilman parturi-kampaamosta saat trendikkäät leikkaukset sekä naisille että miehille, hiustenvärjäykset, permanentit ja hiustenpidennykset sekä upeat juhla- ja hääkampaukset. Myös lapset ovat vip-asiakkaitamme. Olemme muodissa ajan hermolla. Teemme hiusten värjäyksiä myös Elumen- ja kasviväreillä jotka eivät sisällä PPD:tä.

KAUNEUSHOITOLA

Studio Primero on myös kauneuden- ja ihonhoidon erikoisliike. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista kauneudenhoitoa ammattitaidolla, laadukkaita tuotesarjoja käyttäen, mm. kasvo- ja jalkahoidot. Arkeen ja juhlaan teemme upeat meikit ja laadukkaat manikyyrit. Hoitolastamme saat myös kulmien ja ripsien värjäykset ja pidennykset sekä ylimääräisten karvojen poiston myös sokeroinnilla.

  • Studio Primero: Parturi, Kampaamo, Kauneushoitola
  • Studio Primero: Parturi, Kampaamo, Kauneushoitola

AURINKORANNIKON HÄÄ- JA JUHLAPALVELU

Espanjan Aurinkorannikko ympäristöineen tarjoaa huikeat puitteet juhlille upeine rantoineen ja jylhine vuorineen. Tarjoamme laadukkaiden kampaamo- ja kauneushoitolapalvelujemme lisäksi nyt myös kokonaisvaltaiset ja luotettavat juhlajärjestelyt. Kerro meille toiveistasi. Halutessasi osan juhlajärjestelyistä voit hoitaa itse. Hyvin järjestetyt juhlat ovat ilo ja niistä jää loppuiäksi miellyttävät muistot. Ota yhteyttä niin katsomme mitä vaihtoehtoja Aurinkorannikko tarjoaa elämäsi juhlille.

Sähköposti
moc.l1712910876iamg@1712910876se.or1712910876emirp1712910876oidut1712910876s1712910876
MAILAA
Puhelin
+34 626 957 335
SOITA
Kotisivut
www.studioprimero.com
KOTISIVULLE
Facebook-sivut
facebook.com/studioprimero
FB-SIVULLE
Osoite
Av. de Los Boliches 103, 29640 Fuengirola

KARTTA

-- mainos --

-- mainos --

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram